Приставне ліжечко Chicco Next 2 Me Magic Evo (87041.72)

Хіт
Новинка
Код товару: 23914-01
Артикул: 87041.72
Виробник: Chicco
0
В наявності
10990 грн

Chicco Next2Me Magic - це приставне ліжечко з режимом заколисування і новим механізм опускання боковини, спеціально створена для комфортного спільного сну.

Chicco Next2Me Magic виконана з текстилю преміум класу, який задовольнить будь-який смак і зробить вашу спальню ще більш стильною.

Особливості Chicco Next2Me Magic

Просте і швидке відкриття Просте і швидке відкриття Щоб опустити боковину, просто натисніть на кнопку і вона автоматично опуститься до основи. Для закриття потягніть боковину вгору. Користуватися боковиной можна навіть тоді, коли ліжечко прикріплена до дорослого ліжка.
режим заколисування Режим заколисування За допомогою кнопок на каркасі Next2Me Magic активуйте режим заколисування, який допоможе дитині швидше розслабитися і заснути.
Максимальна вентиляція Максимальна вентиляція Віконця з сітки і сітчастий чохол матраца забезпечують хорошу циркуляцію повітря всередині ліжечка.
Підходить для будь-якого типу дорослого ліжка Підходить для будь-якого типу дорослого ліжка 11 рівнів висоти дозволяють ідеально адаптувати ліжечко під доросле ліжко. Ніжки автоматично ховаються при наявності ящика або перешкоди під ліжком.
нахил ліжечка Нахил ліжечка 4 рівня нахилу ліжечка допомагають поліпшити травлення і дихання в разі закладеності носа малюка.
4 поворотних коліщатка з гальмами 4 поворотних коліщатка з гальмами Колеса дозволяють легко переміщати ліжечко по дому без особливих зусиль.
Характеристики
Дно Суцільне
Країна бренду Італія
Матеріал Алюминиевый каркас - пластик - сетка - Ткань
Механізм хитання Без заколисування
Наявність колес Так
Регулювання висоти дна 6 рівнів
Розміри 93x69x81
Тип Ліжечко приставне
Ящик ні
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Нещодавно переглянуті

Колір